Concurs

Poezia săptămânii!

S-a încheiat o săptămână în care ne-a fost greu să facem o selectie, privind „poezia zilei”, având la dispoziție un număr mare de creații, care mai de care mai deosebite. Cu puțin efort, am reușit să facem față acestei încercări literare. A venit momentul să alegem poezia săptămânii, însă, si de această dată, ne-am lovit de poezii expresive si sugestive, astfel că, dintre cele șapte poezii, s-au calificat pentru finală doar doua, scrise de doamna Ana Vacărașu „Din când în când” și de domnul Mihail Janto ” Am să te iert și azi”.
Deși ambele poezii au fost foarte frumoase, a fost desemnată ca poezie a săptămânii: „Am să te iert și azi”, obținând premiul I. Premiul al II-lea este acordat poeziei ” Din când în când”.
FELICITĂRI scriitorilor pentru aceste creații literare!
Primul premiu constă în publicarea operei autorului în revista” Contraste culturale” și al doilea premiu constă în două volume de poezii dăruite de dl. Draga Ioan!

17.07.2020

Mulțumim tuturor autorilor pentru participare și colaborare. Proiectul continuă, peste patru săptămâni, vom alege dintre cele patru poezii a săptămânii, poezia lunii, ca să închidem această lungă etapă cu poezia anului.
Felicitări tuturor, dar și succes celor care cu sfială participă zi de zi!

Publicat de zborspreinaltimi

.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: