Home

Welcome to your new site.

Welcome to your new site! You can edit this page by clicking on the Edit link. For more information about customizing your site check out http://learn.wordpress.com/

Latest from the Blog

Iancu Cătălin

Mai minte -mă Mai minte- mă, iubito, și lasă -mă să credCă iarna e departe și poate nu mai vine,Că e departe clipa în care-o să te pierd,Că îmi vei fi aproape şi-o să ne fie bine. Mai minte -mă , iubito, că cerul e senin,Că marea e albastră și ne e veșnic vară,Că dragosteaContinuă lectura „Iancu Cătălin”

Zaharia Mihail-Robert

De ce scriu?Scriu pentru că scrisul este singura metodă prin care pot iubi necondiționat; pentru că atunci când scriu sunt cel mai aproape de miezul ființei mele; pentru că întotdeauna am iubit oamenii și am dorit să trezesc în ei sentimente înalte, să împărtăsesc cu ei această viziunea a mea asupra existenței, asupra iubirii șiContinuă lectura „Zaharia Mihail-Robert”

Sandu Tănase Chiru

m-am pierdut în poezie de nu mă găsești iubito, m-am pierdut în poezieți-am lăsat câteva versuri scrise cu petale rozam căzut vrăjit de vise pe tărâm de fantezie,sunt captiv ca și vestitul, bunul vrăjitor din Oz știu că-ți este lumea tristă, ți-am lăsat și trei batistesă nu vii ca să mă cauți, chiar de dorulContinuă lectura „Sandu Tănase Chiru”

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: